MARTINA HAHN - Senior Manager

MARTINA HAHN - Senior Manager

Independent Distributor

mobile: 0039-340-7012181, office: 0039-0931-1626136

aloeveraitalia@flp.com

Circle Image

Your Opportunity

Kontrolli i ardhmërisë finansiare bën gati gjithçka që dëshiron, të jetë e mundshme në jetën tënde. Nëse puna apo kariera jote nuk të çon atje ku dëshiron te jesh, Forever ofron një mundësi perfekte për të ndryshuar drejtimin!

Ç'ke për të humbur?

Çfarë është më me rëndësi se sa përfitimi i parave? Koha. Më konkretisht, koha për të bërë atë që të pëlqen me familjen dhe miqtë. Mundi që jep TANI në biznesin tënd FLP do të kthehet në dobi shumë herë përderisa shitjet nga ekipi yt i shpërndarësve do të ndihmojnë të përfitoni kohë dhe të ardhura për të jetuar atë jetë të cilën e dëshironi. Forever Living i ka të gjitha mjetet e nevojshme për të arritur sukses:

  • Prodhime kualitative
  • Staf të shkëlqyeshëm për mbështetje
  • Mjete fantastike për shitje dhe marketing
  • Seminare trajnuese
  • Stimulime dhe bonuse për shpërndarësit
  • Webfaqe gjithëpërfshirëse për kompaninë dhe webfaqe personale për shpërndarësit

Ne kemi bërë hulumtimin dhe zhvillimin, analizën e tregut, paketimin, shpërndarjen, marketingun dhe dokumentacionin për ty. Ty të ngel vetëm të ndash këto prodhime me kualitet të përdëftuar me klientët tuaj dhe kështu do të krijosh biznesin tënd personal!

Anëtarsimi është FALAS, pra kliko këtu - dhe fillo udhëtimin drejt një ardhmërie më të pasur me FOREVER!